Valgma spordibaar avas end koos jalgpalli tippsündmusega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koos eile Moskvas alanud jalgpalli maailmameistrivõistluste esimese mäguga avas end ka esmakordselt Valgma välispordibaar, kus saab spordiüritustele ühiselt ekraani ees kaasa elada ja endas sporditahte üles leida.

Spordibaari avamise eestvedajateks on Valgma Hindreku talu elanikud Tuuli ja Margo Klementa. Baar on tehtud mobiilsesse konteinerisse, kust saab mänge jälgida nii mugavates kott-toolides lösutades, kui ka laua taga või baaripukil istudes.

Tuuli Klementa ütles, et spordibaar saab olema avatud kõikide jalgpalli MM mängude ajal. «Õnneks on mängud mõistlikel kellaaegadel. Need algavad enamasti kella viiest õhtul ning viimane lõpeb öörahu ajaks kenasti ära,» selgitas ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles