Alustati Eesti ilusaima postkasti otsinguid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast.
Postkast. Foto: Margus Ansu

Omniva ja Postimees asuvad otsima Eesti ilusaimat postkasti, mille raames palutakse inimestel saata  pilte oma kodu kaunistavatest põnevatest postkastidest.  Fotosid oodatakse veebiaadressil postimees.ee/postkast kuni 6. augustini.

 

Osalema kutsutakse kõiki, kes tahaksid teha täiesti uue ja omanäolise postkasti või kes leiavad, et nende kodu kaunistav postkast vääriks juba praegu omaette auhinda.

„Korras ja hooldatud postkastis ei saa saadetised kahjustada, need teevad meie ümbrust ilusamaks ning selle üle tunnevad heameelt ka kirjakandjad, kelle kanderingid muutuvad kiiremaks. Teeme oma kodude visiitkaardid Eesti sajandaks sünnipäevaks ilusaks!“ kutsus Jaak Saar, Omniva jaotusvõrgu juht üles kõiki konkursil osalema.  

Osalema kutsutakse kõiki, kes tahaksid teha täiesti uue ja omanäolise postkasti või kes leiavad, et nende kodu kaunistav postkast vääriks juba praegu omaette auhinda.

Et meisterdamise rõõm oleks suurem, panevad Omniva ja AS Eesti Meedia välja hulganisti toredaid auhindu. Peaauhinnaks on 500-eurone Bauhofi kinkekaart. Maakondade lõikes auhinnatakse kolme ilusaimat postkasti igas maakonnas Postimehe paberlehe aastatellimusega. Lisaks saavad kõik pildi saatjad lugeda kõiki Postimehe digiartikleid üks kuu tasuta.

Selleks, et töö ladusamalt läheks, on Omniva ette valmistanud ka sobiva postkasti joonise ning meisterdamise video. Need leiad leheküljelt http://omniva100.ee/#postkast. Ühtlasi tasub inspiratsiooniks jälgida ka Omniva Facebooki ja Instagrami, kus jagatakse näiteid eeskujulikest postkastidest. 

Fotosid oodatakse kuni 6. augustini, misjärel algab 13. augustil Postimehe keskkonnas rahvahääletus. Võitjad kuulutatakse välja 27. augustil.

Peaauhinna võidab rahvahääletusel, kirjakandjate ja žürii poolt enim hääli saanud postkast. Rahvahääletusel enim hääli saanud postkast pärjatakse „Rahva lemmiku tiitliga“. Žürii valib võitjad kategooriates „Zürii lemmik“ ja „Fantaasiapostkast“ ning kirjakandjad „Kirjakandjate lemmiku“.

Eesti ilusaima postkasti žüriisse kuuluvad disainer Johanna Tammsalu, saatejuht Reet Linna, poeet  ja endine postiljon Contra ehk Margus Konnula ja Nipiraamatu peatoimetaja Epp Reinmets.

Kampaania info!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles