Tuuline ilm pani kettagolfarid proovile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kolmapäeval oli Järvamaa kettagolfi seeriavõistluse III etapp Paides. Ilm oli parajalt tuuline ja pani mängijate oskused proovile.

 
Foto: Erakogu

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et tuulise ilma kiuste tehti siiski rajal korralike tulemusi. Eliitklassis võidutses Jüri Karus tulemusega –9, teise koha sai Madis Tamm tulemusega –6 ja kolmas oli Tarmo Vilipõld tulemusega –3.

Foto: Erakogu

Harrastajate klassis jäid esimest kohta jagama Raiko Puidet ja Raimo Verkmann tulemusega +1. Kuna Puidet lõpetas rohkem radasid, mille suutis visata kahe viskega korvi, siis tunnistati sel korral võitjaks  tema ning Verkmann pidi leppima teise kohaga. Kolmanda ja neljanda koha tulemus oli samuti võrdne +2, kuid  tulemuste ülevaatamisel tunnistati kolmanda koha vääriliseks siiski Siim Oja ja Enn Evel pidi leppima neljanda kohaga.

Foto: Erakogu

Naiste ja noorte klassis tegi suurepärase võistluse Piret Punapart, kes lõpetas  tulemusega +5. Teist ja kolmandat kohta jagasid võrdse tulemusega +6 Kaisa Leesment ja Merilyn Ivask. Leesment suutis mängu jooksul kahel rajal visata ketta korvi kahe viskega, mis tagas talle teise koha ja Ivask pidi leppima kolmanda kohaga.

CTP auhinna said Liisa Gritšenko tulemusega 3,52 cm ja Tarmo Vilipõld tulemusega 1,41 cm.

CTP auhinna said Liisa Gritšenko tulemusega 3,52cm ja Tarmo Vilipõld tulemusega 1,41cm.

Foto: Erakogu

Võistluse tulemused on üleval siin!

Üldkokkuvõttes on järjestus järgmine: Eliitklass Jüri Karus 276 punkti, Riho Rogov 270 punkti ja Madis Tamm 265 punkti; Harrastajad Siim Oja 264 punkti, Raiko Puidet 259 punkti ning kolmandat kohta jagavad Martin Laiv ja Rainel Paabo 235 punkti; Naised ja noored Merilyn Ivask 280 punkti, Piret Punapart 268 punkti ja Kaisa Leesment 252 punkti.

Tulemused on üleval siin!

Seeriavõistluse järgmine etapponb 11. juulil Järva-Jaanis. Vahepeal panevad kettagolfarid ennast proovile 7. juulil Eesti omavalitsuste suvemängudel ja selgitavad välja Eesti parimad omavalitsused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles