Tublid õpilased pälvisid stipendiumi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stipendiumi pälvinud Roosna-Alliku põhikooli õpilased.
Stipendiumi pälvinud Roosna-Alliku põhikooli õpilased. Foto: Paide Linnavalitsus

Teisipäeval tunnustas sihtkapital Õpihimuline Noor nõukogu Roosna-Alliku mõisas põhikooli tublimaid õpilasi, kelle saavutused on tänavu olnud väga head.

Stipendiumi pälvis 14 õppurit, kelle vahel jagunes vastavalt õpitulemustele 1220 eurot.

Sihtkapital Õpihimuline Noor on tegutsenud alates 2003. aasta kevadest. Selle asutas AS Rebruk Farm, kes tegi esimese sissemakse 50 000 Eesti krooni.

Sihtkapitali nõukogu lähtub stipendiumide jagamisel põhimõttest, et oma võimetele kohane õppimine on iga õpilase esmakohustus. Nõukogu peab oluliseks tunnustada ka tulemusi, mida õpilane on saavutanud kooliväliselt, näiteks näitustel, konkurssidel, projektitöödes, olümpiaadidel või spordivõistlustel.

Samas ootab sihtasutus endiselt annetusi Paide linnavalitsuse kontole EE112200001120253286, et ka edaspidi saaks Roosna-Alliku põhikooli tublimaid õpilasi premeerida ning neil oleks väike stiimul, mille nimel pingutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles