Tanker investeerib õllepruulikoja laiendamisse 1,2 miljonit eurot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsitööõllede pruulija Tanker investeerib uue pruulikoja väljaarendamisse 1,2 miljonit eurot ning kaasab selleks ühisrahastusplatvormi abil investoreid. Seni on Eesti suuruselt neljanda käsitööõllede tootja omanikeringi kuulunud ainult ettevõtte asutajad.

 

Türil sündinud-kasvanud Tankeri juhi ja Eesti Väikepruulijate Liidu juhatuse liikme Jaanis Tammela sõnul on nõudlus Eesti käsitööjookide järele kasvanud eeskätt tänu kodumaal pruulitud toodangu kõrgele kvaliteedile ja rikkalikule maitsete valikule.

“Kindlasti võib juba täna öelda, et Eestist on saamas käsitööõllede maa, sest näeme, kuidas täna tullakse välismaalt siia ainuüksi meie käsitööõllede valiku pärast,” jagas Tammela muljeid tagasisidest, mida on saanud nii oma õllebaaris Uba ja Humal Taproom kui ka Tallinn Craft Beer Weekendil. Samuti valiti just Tankeri pale ale stiilis lahjem kästiööõlu Craft FM tänavu Rootsi suurima kaubandusketi ICA põhivalikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles