Kutsehariduskeskuses ei kipu teedeehituse õppekohad täituma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata ettevõtjate nõudlusest teedeehitajate järele pole Järvamaa kutsehariduskeskuses sellel erialal väga palju õpilasi.
Hoolimata ettevõtjate nõudlusest teedeehitajate järele pole Järvamaa kutsehariduskeskuses sellel erialal väga palju õpilasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuse suvine vastuvõtt on avatud ning tulevased õppurid saavad valida umbes 40 erineva eriala vahel.

Järvamaa kutsehariduskeskuse juhtõpetaja Ivar Kohjus rääkis, et üks uuemaid erialasid on biogaasijaamaoperaatori õpe, kuhu on mõned huvilised juba registreerunud. Kool pakub teist aastat ka veekäitlusoperaatori õpet.

Kohjuse sõnul võiks noortel olla suurem huvi teedeehitaja eriala vastu, mida Järvamaa kutsehariduskeskus pakub riigis ainsana kutsekeskhariduse baasil. «Teede-ehituses jagub tööd ja leiba, neid praktikapakkujaid on meil terve stend täis ja tööandjatepoolne huvi on väga suur,» rääkis Kohjus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles