Suvevolle jõudis Paides kolmanda mänguõhtuni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gertrud Alatare

Paide tehisjärve ääres toimuval Coolbet suvevolle hooajal peeti eile kolmandat etappi.

Võistlema oli tulnud 32 meest ja 17 naist. Vastavalt reitingu tulemustele moodustati meestest kaheksa neljaliikmelist võistkonda, kes paigutati loosi tahtel kahte alagruppi. Pärast kolme alagrupi mängu oli alagruppide kahel võitjal võimalus minna mängima medalitele ning alagruppide kolmandad ja neljandad võitlesid kohtadele viies kuni kaheksas.

Meestest võitis Sten Perillus, Ats Tikka, Ergo Rännel ja Sander Viilup. Teise koha viisid koju Margus Tepner, Kaspar Lepik, Mait Kohk ja Hannes Aasavelt. Kolmas koht kuulus Villi Vantsi, Aksel Õunapuu, Karl Vilpuu ja Riko Tepo Teppan.

Naistest moodustati samuti vastavalt reitingutulemustele üks kolmeliikmeline ja neli neljaliikmelist võistkonda, kes mängisid omavahel turniiri. Võitja väljaselgitamiseks tuli lugeda kõikide mängude punktide suhet, mis seekord oli õnnelikum Maie Berhardil, Mari Toolil ja  Mia Laurel Viilupil. Napilt teiseks jäid Irene Virkoja, Gertrud Alatare, Karin Lassi ja Margit Reinmets. Kolmanda koha viisid koju Anne Põder, Anete Kõiv, Anna-Liisa Trumsi ja Siive Kams.

Pärast kolme etappi on meestest liidrikohal Sten Perillus kellel on kaks etapivõitu ja üks teine koht, punkte kokku 40. Tema järel 33 punktiga Margus Tepner ja 32 punktiga Janar Lehtniit.

Pärast kolme etappi on meestest liidrikohal Sten Perillus. Tal on kaks etapivõitu ja üks teine koht, punkte kokku 40. Tema järel 33 punktiga Margus Tepner ja 32 punktiga Janar Lehtniit.

Naistest juhib 38 punktiga Maie Bernhard, kellel on üks etapi võit ja kaks teist kohta. Tema järel 32 punktiga võrdselt Anne Põder ja Irene Virkoja.

Kokku on võistlusest osa võtnud 20 naist ja 38 meest, nii et üle poolesaja mängija on juba rannaliival olnud. Kindlasti lisandub mängijaid iga etapiga ja ikka ja jälle peab korraldaja Piret Reinfeld tõdema, et võrkpall on mõnus ja sportlik meelelahutuslik mäng. "Suvevollel ei ole kindlasti kaotajaid, nii et tule võta sõber kaasa ja veeda üks tore suveõhtu sportides."

Sarja neljas etapp on Paide tehisjärve ääres 3 juulil kl 18. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles