Parimad maamajanduslike erialade lõpetajad said ministri poolt tunnustatud

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimad lõpetajad maaeluministri vastuvõtul.
Parimad lõpetajad maaeluministri vastuvõtul. Foto: Maaeluministeerium

Maaeluminister Tarmo Tamm tunnustas komapäeval toimunud vastuvõtul Maaeluministeeriumis parimaid maamajanduslike kutseõppeasutuste, Eesti Maaülikooli ja Tallinna Tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi põllu- ja maamajandusvaldkonna erialade lõpetajaid.

Vastuvõtule kutsutute hulgas olid ka Järvamaa kutsehariduskeskuse lõpetajad Dirgis Jõemaa, kes lõpetas põllumajanduse erialal ning Marili Põld, kes omandas JKHK-s hobuhooldaja eriala. Edukate lõpetajate hulgas oli ka Türi valla noormees Max Kurg, kes lõpetas Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli põllumajanduse erialal.

„Kindlasti olete oma peas mõtisklenud, mis on edu valem. Mul ei ole seda teile küll valmis kujul kaasa anda, aga usun, et edu valemisse kuuluvad erialane haridus ja pidev enesetäiendamine,“ ütles maaeluminister Tarmo Tamm parimaid lõpetajaid õnnitledes. „Tundke huvi ümbritseva vastu, uurige, katsetage ja leiutage. Ärge leppige keeruliste küsimuste puhul lihtsate vastustega ega aegunud lahendustega. Leidke uusi alternatiive ning pakkuge värskeid lahendusi. Mõelge suurelt ja tehke oma ideed teoks! Soovin teile palju kordaminekuid, läbimõeldud valikuid, ilusat suve ja loomulikult palju õnne, et olete nii edukalt lõpetanud.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles