Juubelipeo tuli liigub läbi ka Järvamaalt

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:NOORTE LAULUPIDU MAA JA ILM -LAULUPIDU : PÄRNU, EESTI,03JUL11-
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:NOORTE LAULUPIDU MAA JA ILM -LAULUPIDU : PÄRNU, EESTI,03JUL11- al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tallinnas aset leidva XXVII laulu- ja XX tantsupeoni „Minu arm“ on jäänud aasta, ent juba praeguseks on kinnitatud laulu- ja tantsupeo tuleteekonna marsruut ning peatuspunktid.

Tuletulemine on traditsiooniline laulu- ja tantsupeole eelnev pidulik rännak laulu- ja tantsupeo tulega Tartust Tallinnasse. XXVII laulu- ja XX tantsupeo „Minu arm“ eel toimub tuletulemine kaheksandat korda ning tuli on teel 1. juunist – 4. juulini 2019.

XXVII laulu- ja XX tantsupeo tuletulemine on avamäng juubelipeole, kandes endaga laulu- ja tantsupeo väärtusi ja väge igasse Eestimaa nurka. 2019. aastal saab tuletulemise traditsioon 50-aastaseks – esimest korda toimus üle-eestiline tuletulemine 1969. aastal seoses laulupeo sajanda juubeliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles