Tänavakorvpallisari jätkus siseruumides

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikroliiga etapp korvpallis, Paide E-Piim spordihall.
Mikroliiga etapp korvpallis, Paide E-Piim spordihall. Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Sarnaselt sarja avaetapile sai ka pühapäevane tänavakorvpallisarja „Paide Suvi 2018“ teine osavõistlus tugeva tuule ja jaheda ilma tõttu peetud maha hoopis Paide E-Piim spordihallis. Kohale oli tulnud 40 noormängijat.

 

Sarja korraldaja Viljar Pennert KK7st ütles, et poisid U14 vanuseklassis osales kaks võistkonda, kes mängisid kahe võiduni. Võistkond Joss suutis mängudega 2:1 alistada Thug Life 2k18.

Poisid U12 vanuseklassis oli kohal 11 KK7 mängijat, kes moodustasid kolm võistkonda. Võidurõõmu ja kaotusevalu said maitsta kõik tiimid, kuid etapi võitsid Hendri Kingisepp, Steven Kanna ja Tauri Metsis.

Poisid U10 vanuseklassis oli kohal neli võistkonda ja seekord võidutsesid KK7 poisid. Esikohamäng KK7 Omega ja KK7 Peetrid vahel oli Viljar Pennerti sõnul väga tasavägine, juhiti kordamööda, kuid võitja selgitamiseks läks vaja lisaaaega. Otsustava korvi viskas KK7 Omega ja võitis sellega ka etapi.

Poisid U12 vanuseklassis oli kohal 11 KK7 mängijat, kes moodustasid kolm võistkonda. Võidurõõmu ja kaotusevalu said maitsta kõik tiimid, kuid etapi võitsid Hendri Kingisepp, Steven Kanna ja Tauri Metsis.

Tüdrukud U13 ja U11 vanuseklassid pidasid mänge taas koos. Esikoha võitis Vändra KK Karud, kes võitis kõik mängud. Teise koha sai võistkond Burger ja kolmas oli KK7 Plikad. Lisaks peeti omavahel maha ka 2vs2 turniir.

Järgmine Paide sarja etapp toimub 20. juulil. Selleks on öökorvpall. Sarja kolmas etapp kuulub ka Eesti meistrivõistluste kavva.

TULEMUSED

Tänavakorvpallisari „Paide Suvi 2018“

II etapp

Poisid

U14: I Joss (Hardi Martjak, Raul Ruugla, Sander Perillus), II Thug Life 2k18 (Cevin Liivat, Gregori Sild, Tommy Tristan Jakobson).

U12: I Hendri Kingisepp, Steven Kanna, Tauri Metsis, II Eerik Smirnov, Gulliver Oselin, Hugo Hunt, Robin Randrüüt, III Herman Haamer, Kasper Gregor Uussalu, Raidon Sagor, Sten Uus.

U10: I KK7 Omega I koht (Andreas Põder, Karl Gustav Savi, Martin Kütt, Oliver Sild), II KK7 Peetrid (Alen Jefimov, Sten Andreas Aasma, Tomi Nurmik), III Vändra Karud suured (Richard-Mattias Varik, Markus Mäesalu, Robin Soop).

Tüdrukud

U13 ja U11: I Vändra KK Karud (Kaisa Pärnoja, Karolin Prinken, Maris Mankin, Marjanne Tomingas), II Burger (Christen Savisaar, Keiti Pall, Lisette Pere), III KK7 Plikad (Anette-Liisa Pukman, Loreena Jurtom, Nelli Litvinjuk, Martha Marii Ivanov).

Viskevõistluse võitjad:

Poisid U14 ja U12 - Hardi Martjak ja Sander Perillus

Tüdrukud U11 - Kaisa Pärnoja ja Marjanne Tomingas

Poisid U10 - Andreas Põder ja Sten Andreas Aasma

Väätsa sari jõuab samuti kolmanda etapini

Tänavakorvpalli mängitakse ka Väätsal. Sealse sarja teine osavõistlus tõi kohale üheksa meeskonda. 

Teise etapi maksimumpunktid võttis endale meeskond "KK7 Veteranid", kes võitsid finaalis meeskonda "MOTT". Etapi kolmas koht kuulus meeskonnale "BC Ülekaal". 

Viskevõistluse võitis ka seekord Vaigo Mikson.

Korraldajad andsid teada, et kolmas etapp on planeeritud 7. juulile. Mängud algavad kl 21, enda võistkonda saab kirja panna kl 20.30st 20.50ni. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles