Paides mängiti öösel kella kolmeni vollet

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Esimese Värska Vesi öövolle Paides võitsid Kaidi Kattai ja Kevin Nelimets.

 

Esmaspäev öösel peeti Paide linna keskväljakul ära üks tõsine töö-öö: esimene ööturniir rannavolles. Paare tuli kohale kümme ja nendest moodustati kaks viiest alagruppi, kes omavahel mängisid kaks geimi 15 punktini.

Piret Reinfeld Paide võrkpalliklubist ütles, et alagruppide kaks esimest mängisid poolfinaale ja kohamänge. Kolmandaid, neljandaid kohti välja ei mängitud.

Piret Reinfeld Paide võrkpalliklubist ütles, et alagruppide kaks esimest mängisid poolfinaale ja kohamänge. Kolmandaid, neljandaid kohti välja ei mängitud.

„Nii nagu juhendis määretletud oli, kestis turniir öösel kell kolmeni ehk siis oli kaheksa tundi tõsist heitlust pimeduse ja palliga. Oli tõsiseid kaitseid ja tugevaid lööke. Oli nalja ja kindlasti ka kurbust, sest ööpimeduses kõik kindlasti nii lihtne ei ole. Kindel on aga see, et kõik osalejaid nautisid mängu ja lõpuks soojaks läinud suveõhtut,“ ütles Reinfeld.

TULEMUSED

Paide öövolle paremusjärjestus: I Kaidi Kattai ja Kevin Helimets, II Hanna Pajula ja Dmitri Korotkov, III Elizabeth Lindjärv ja Veiko Tihemets, 4. Miia Kraun ja Silver Süld, 5.-6. Steffi Bräuer, Joonas Liik ja Kristo Fedoritš, Kristi Raudlepp, 7.-8. Maive Sibul, Viljo Jüristo ja Gertrud Alatare ja Kert Kaasik, 9.-10. Margus Tepner, Margit Reinmets ja Siive ja Siim Kams.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles