Menukat suveetendust pääsevad vaatama eriti kärmed teatrisõbrad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kõrboja perenaine» ei ole ainult Anna (Kadri Lepp) ja Villu (Ott Aardam) armastuse lugu, vaid hoopis suurem lugu elust, kogukonnast, meestest ja naistest.
«Kõrboja perenaine» ei ole ainult Anna (Kadri Lepp) ja Villu (Ott Aardam) armastuse lugu, vaid hoopis suurem lugu elust, kogukonnast, meestest ja naistest. Foto: Dmitri Kotjuh

Ugala suur vabaõhulavastus „Kõrboja perenaine”, mida on mängitud Vargamäe muuseumi väljadel kahel järjestikusel suvel välja müüdud saalidele, jõuab ka sel suvel publiku ette. Ka sellesuvised etendused on välja müüdud.

Teater Ugala kuulutas oma Facebooki lehel juba nädalajagu tagasi, et “Kõrboja perenaine” on kolmandat suve järjest välja müüdud. Ning soovitas teatrisõpradel, kes piletist ilma jäänud, saata oma piletisoov e-maili aadressile kassa@ugala.ee. Juhul kui mõni pilet peaks vabanema, siis saab teater järgmiste soovijatega ühendust võtta.

Piletilevi müügikeskkonnas on näha, et veel kaks piletit on saada 9. augustil Viljandist väljuvale teatribussile, mis külastajad Vargamäele viib. 16. augustil väljuvas teatribussis on aga veel neli vaba kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles