Türi Konsum jõuab nutiajastusse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Coop Eesti

Järva Tarbijate Ühistu Coop Türi Konsumit külastavad ostjad on juba mõnda aega pidanud leppima olukorraga, et eelmisel päeval saab leiva või limonaadipudeli ühelt riiulilt kätte, siis järgmisel päeval võib need hoopis teisest poenurgast leida. Samuti on tulnud kundedel mööda laveerida vahekäigus seisvast tõstukist, askeldavatest ehitusmeestest, või avastada, et mõne kaubagrupi riiul on lausa tühi.

JTÜ juhatuse liige Priit Teder nõustub, et segadust on kaupluses viimastel nädalatel olnud tõesti palju, ent kõik see toimub ühel eesmärgil: Konsum muutub kaasaegsemaks ja ostjasõbralikumaks. Ümberkorralduste ettevalmistustega alustati pärast jaanipäeva.

Müügipinda kauplus ümberkorralduste ja väikeste remonditööde tõttu küll juurde ei võida, ent saab samm-sammult uue näo. Juba on kaupluses osad kaubariiulid asendatud uutega, muudetud osaliselt erinevate riiulite ja stendide asukohta, ning paigaldatud kaubagruppide nimetustega tahvlid, mis riiulite vahel orienteerumist oluliselt hõlbustavad. Kogu kaupluse uuenenud visuaalne pool järgib samasse ketti kuuluvate kaupluste visuaalset lahendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles