Kool kolitakse teise majja

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kareda valla maja.
Kareda valla maja. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelootaval õppeaastal tuleb Peetri kooli õpilastel võtta jalge alla veidi teistmoodi koolitee, sest praegusest majast kolitakse endise vallamaja ruumidesse.

Muutub ka kooli õppekorraldus – lastel avaneb võimalus õppida avatud õpikeskkonnas ja väikestes klassides. Hindamissüsteemi osas võetakse esimeses kooliastmes kasutusele sõnaline hindamine ning teises ja kolmandas kooliastmes täheline hindamine. Koostöös Järva-Jaani gümnaasiumiga viiakse I-VI klassi üpilastele läbi projektinädalad, VII-IX klassi õpilased aga saavad omale meelepärase valiku teha 22 erineva valikaine hulgast. Koostöös samas majas asuva rahvamajaga on nii vahetundide sisustamiseks kui õppetöös võimalus kasutada seal asuvat mängutuba ja liikluslinnakut.

Seoses uuenenud õpikeskkonda kolimisega võetakse septembris Peetri kooli vastu ka veerandasada uut õpilast. Dokumente võetakse vastu alates 13. augustist aadressil Kesktee 11, Peetri alevik või Pikk tänav 1, Järva-Jaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles