Hääletanud lapsed hüppasid sõidu ajal autost välja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile kella 20 ajal hüppasid kaks tüdrukut, üks 10- ja teine 11-aastane, Järvamaal Järva-Jaani ja Koeru vahelisel teel, Kuusna külas välja liikuvast Land Rover Discovery maasturist ja said vigastada.

Land Roveri taga liikunud sõiduki roolis olnud Kaldo ütles Kanal 2 ajakirjanikule Kaspar Pokile, et tüdrukud olid ilmselt Järva-Jaanis end auto peale hääletanud. Kui auto oli jõudnud nende kodu lähedale, palusid tüdrukud masina peatada ja soovisid maha minna. Land Roveri roolis olnud Kaarel on aga vaegkuulja ega kuulnud ilmselt tüdrukute soovi. Kaldo arvas, et seetõttu võis tüdrukutel tekkida paanika ja nad otsustasidki sõitvast autost välja hüpata.


Kaldo sõnul hüppasid tüdrukud autost välja väga väikese ajavahega. Pärast seda, kui esimene oli jõudnud masinast väjuda, hakkas Land Roverit juhtinud Kaarel ka kohe pidurdama.


Kaldo hinnangul oli Land Roveri kiirus üpris väike, umbes 50 kilomeetrit tunnis.
Mõlemad tüdrukud said vigastada ja nad viidi Järvamaa haiglasse.
Land Roveri juht oli kaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles