Türilt pärit näitleja sõidab stipendiumi toel end Londonisse täiendama

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teater Vanemuine

Türilt pärit Vanemuise teatri näitleja Andres Mähar ning tema kolleeg Priit Strandberg pälvisid neljatärnihotelli London stipendiumi ning sõidavad selle toel end täiendama Euroopa teatripealinna Londonisse.

“Nii Andres Mähar kui Priit Strandberg kujundavad oma teatritöödega Vanemuise draamatrupi nägu. Andres on mänginud ridamisi peaosi, viimati lavastustes "Musta pori näkku", "Öörändurid", "Üks mees, kaks bossi", "Roosi nimi" ja "Faust". Ta on suure energiaga isikupärane näitleja, kes avaneb igas rollis uuest küljest. Priit on mitmekülgne noore põlvkonna näitleja nii sõna- kui muusikateatris, lisaks huvitava ja perspektiivika dramaturgi- ja lavastajavaatega,” märkis Vanemuise draamajuht Tiit Palu.

Stipendiumi andsid teisipäeva hilisõhtul üle hotelli London juhatuse esimees Verni Loodmaa ja Vanemuise teatrijuht Toomas Peterson peale lavastuse “Roosi nimi“ etendust, kus mõlemad näitlejad kaasa teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles