Keskväljakust saab tšillijate kohtumispaik

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne.
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne. Foto: Taavi Arus

Laupäeval, 14. juulil toimub Paide keskväljakul projekti Ruumieksperiment raames sündmus «Keskväljaku chill», kus publiku ette astuvad Eesti-Soome duo Puuluup Paide-Pärnu päritolu ansambel Motor Tension Ensemble.

Lisaks muusika nautimisele saab sel õhtul keskväljakul suurelt ekraanilt näha jalgapalli ning melomaanid saavad osa võtta Paide muusikaviktoriinist.

Hiiu kandleid elektroonikaga ristav Puuluup, mille liikmed on Ramo Teder (hiiu kannel, laul, elektroonika) ja Marko Veisson (hiiu kannel, laul, elektroonika) kõigub pärimuse ja kaasaegsete muusikastiilide piiril, flirtides maailmamuusika, undergroundi ja popiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles