Discgolfarid võistlesid Järva-Jaanis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa discgolfi seeriavõistlused on jõudnud juba peaaegu viimase etapini ehk peetud on juba neli etappi. 11. juulil toimus seeriavõistlus Järva-Jaanis, kus mängijad said ennast proovile panna peaaegu ideaalsetes tingimustes. Rajameistrid olid raja äsja ära niitnud, tuult polnud ja ilm oli mõnusalt soe.

Sel korral osales seeriavõistlusel 50 mängijat. Eliit klassis (reiting üle 850) viskasid parimad tulemused Madis Tamm ja Ardi Roomelt, kelle tulemuseks oli -6. Siiski tunnistati tulemuste võrdluses parimaks Madis Tamm ja teise kohaga pidid leppima Ardi Roomelt. Kolmanda ja neljanda koha tulemus oli samuti võrdne, milleks oli -3. Peale tulemuste kontrollimist saavutas kolmanda koha siiski Raido Kangur. Üldarvestuses juhib 365 punktiga Madis Tamm, teiseks kukkus Jüri Karus 354 punktiga ja kolmandat kohta hoiab Raido Kangur 328 punktiga.

Harrastajate klassis (reiting kuni 849) lõpetas võistluse Raiko Puidet tulemusega -3, mis andis talle ka kindla võidu. Teise koha mängis välja Henri Hang tulemuseg 0 ja kolmanda kohaga pidid sel korral leppima Egon Oraste tulemusega +3. Üldarvestuses 359 punktiga juhib Raiko Puidet, kes on suutnud kaks järjestikus etappi võita. Teisel kohal on 336 punktiga Siim Oja ja kolmas 310 punktiga Martin Laiv.

Naiste ja noorte klassis tegid parimad tulemused Merilyn Ivask ja Kerdo Lepasepp, kes lõpetasid raja tulemusega +4. Kiirelt kontrolliti tulemused üle ja tunnistati siiski võitjaks Merilyn Ivask ja teise kohaga pidid leppima Kerdo Lepasepp. Kolmas koht õnnestus välja mängida Liisa Gritšenkol tulemusega +15. Üldarvestuses on parimat tulemust näidanud 380 punktiga Merilyn Ivask, kes on neljast etapist võitnud kaks ja kahel etapil jäänud teiseks. 346 punktiga hoiab teist kohta Piret Punapart ja kolmas on 332 punktiga Liisa Gritšenko.

Harrastajate klassis (reiting kuni 849) lõpetas võistluse Raiko Puidet tulemusega -3, mis andis talle ka kindla võidu.

Tänasel mängul suutsid kaks kanget meest visata ketta ka ühe viskega korvi ja teenisid omale väikese auhinna selle eest. Tarmo Link viskas ketta ühe viskega korvi esimesel rajal ja Madis Tamm 13. rajal.

CTP võistluse võitsid Merilyn Ivask ja Madis Tamm.

Kõik tulemused on nähtavad siin!

Järgmine discgolfi seeriavõistluse etapp, seekord finaal toimub 1. augustil Metsajõel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles