Paide Pizzakiosk avas viienda müügikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 10. juunist saab oma headuses tuntud Paide pitsat osta ka Mäekülas, müügikoht asub Tallinna–Tartu maantee ääres Mäeküla kõrtsi ja Karu plekitöökoja vahel.


Ettevõtte juhi Kurre Ehrnsteni selgitusel oli uue müügikoha eesmärk teenindada Tallinna–Tartu trassil liiklejaid ja neid Järvamaa inimesi, kes elavad Mäekülas või liiguvad Koigi, Imavere või Koeru suunal. «Oleme mitu aastat sobiva koha otsingul ringi vaadanud ja Mäeküla oli autoga liiklejatele kõige paremini ligipääsetav, parkla asub kohe maantee ääres,» lausus ta.
Kurre märkis, et need liiklejad, kel pole aega kohapeal istuda ja kes tahaksid värskelt ahjust tulnud pitsa kaasa osta, võivad ette helistada ja tellimus täidetakse nende kohalejõudmise ajaks.
Mäeküla müügipunkt on ettevõttel viies, senised asuvad Paides, Türil, Tallinnas Rocca al Mares ja Harjumaal Jüris.
Esimene poolteist nädalat on Ehrnsteni hinnangul läinud väga hästi. «Oli vist hea otsus,» tunnistas ta. «Kohalikud ja trassil sõitjad on meid hästi vastu võtnud ja on olnud rahul, meie oleme ka rahul.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles