Kus asub Eesti ilusaim postkast?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjal

Postimees ja Omniva asusid ühiselt konkursiga «Eesti ilusaim postkast» otsima tunnustust väärivaid postkaste.

Omniva jaotusvõrgu juht Jaak Saar kutsus kodanikke üles tegema oma kodu visiitkaardid Eesti sajandaks sünnipäevaks ilusaks.

«Hooldatud postkastis ei saa saadetised kahjustada, need teevad meie ümbruse ilusamaks ning nende üle tunnevad heameelt ka kirjakandjad, kelle töö läheb kiiremini,» sõnas Saar.

Konkursile palutakse inimestel saata pilte oma kodu kaunistavatest põnevatest postkastidest. Et meisterdamise rõõm oleks suurem, panevad Omniva ja AS Eesti Meedia välja hulganisti auhindu.

Peaauhinna võidab rahvahääletusel, kirjakandjatelt ja žüriilt enim hääli saanud postkast. Rahvahääletusel enim hääli saanud postkast pärjatakse rahva lemmiku tiitliga. Žürii valib võitjad kategooriates «Žürii lemmik» ja «Fantaasiapostkast» ning kirjakandjad «Kirjakandjate lemmiku».

Fotosid oodatakse veebiaadressil postimees.ee/postkast kuni 6. augustini, misjärel algab 13. augustil Postimehe keskkonnas rahvahääletus. Võitjad kuulutatakse välja 27. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles