«Liiklusnali» päädis BMWde kokkupõrkega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Järvamaal Väätsa ja Reopalu vahelisel teel põrkasid öösel kokku kaks Paide suunas liikuvat BMWd.


Autodes olnud inimeste kinnitusel tegid umbes 12-13aastased lapsed järgi internetikeskkonnas levivat «invisible rope» trikki, mis lahtiseletatult tähendab seda, et imiteeritakse üle sõidutee tõmmatud nööri hoidmist ja oodatakse sellele juhtide reageeringut. See «nail» põhjustaski autojuhtide sõnul öise liiklusõnnetuse.

Öösel Järvamaal järgi tehtud rumaluse tõttu läheb kaks autot mahakandmisele. Ühe BMW roolis olnud Eimar-Tavet Viisel ütles, et autode kiirused olid umbes 85-90 km/h ning masinate pikivahe ca 60 meetrit. Kui esimese BMW juht järsku pidurdas, püüdis tagant läheneva auto juht kõrvale
põigata, kuid tee keskel oli väike laps ja juht pööras tagasi oma sõiduvööndisse. Kuigi tagumise auto juht jõudis auto hoogu maha pidurdada, ei õnnestunud tal otsasõitu vältida.

Eimar-Tavet lisas, et pärast kokkupõrget jooksis ta autost välja ja sai ühe tee ääres olnud poistest kätte. Ta anti üle politseile. Need lapsed, kes tee ääres nö nähtamatut köit hoidsid, on politseile teada ning nende vanematega on suheldud. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles