Riigikogu liige hakkab puhkuse kohta aru andma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge ja Tõnis Kõiv.
Marge ja Tõnis Kõiv. Foto: Liis Treimann

Tänasest kirjutab riigikogu liige Tõnis Kõiv iga päev ühe sissekande oma blogisse, kus annab teada, kuidas puhkus möödub.

«Mida siis on oodata perioodil 13. juuli kuni 13. august? Ilmselt tavapärasest rohkem mööda Eestimaad ringi sõitmist, erinevate inimestega kohtumist, ürituste külastamist jne. Kindlasti leiab kajastamist mitu Järvamaad ja Viljandimaad puudutavat teemat või lausa probleemi, mõni üksiku inimese mure saab üldistavalt vastatud ning juttu tuleb ka metsast ja taastuvenergiast, Euroopa asjadest, demokraatia arengust jne. Kindlasti ei saa üle ega ümber päevakajalistest teemadest,» kirjutab Kõiv oma blogis.


Lisaks Kõivu blogile saab tema suvistel tegemistel silma peal hoida ka Delfis, kus kuu aja jooksul kirjutavad oma tegemistest ja mõtetest ka riigikogu liikmed Priit Toobal, Marianne Mikko ja Liisa Pakosta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles