Grete Šadeiko jääb EMst kõrvale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko
Grete Šadeiko Foto: Leonhard Soom

Täna hommikul tuli teade, et tuleval nädalal Tallinnas toimuvast kergejõustiku juunioride EMst jääb kõrvale üks medalisoosikuid, KJK Järvala mitmevõistleja Grete Šadeiko.


Eesti Kergejõustikukoondise peatreener Aivo Normak nentis, et pärast nõupidamisi treeneri ja perekonnaga ning nende vahendusel saadud tagasisidet arstilt ja taastusravi läbiviivalt füsioterapeudilt peab Grete Šadeiko vigastuse tõttu juunioride EMi siiski vahele jätma. «Grete on hetkel küll võistlusele registreeritud 200m jooksus, ent tõenäoliselt ta ka sellel alal ei osale,» lisas ta. «Grete tuleb staadionile koondisekaaslastele kaasa elama ning annab sel moel oma panuse Eesti koondise heasse esinemisse ja tugevasse meeskonnavaimu. Tema eemalejäämine on kahtlemata kurb, kuid tema edasist karjääri silmas pidades on otsus mitte võistelda kindlasti õige ja vajalik.» (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles