Jalgpalliguru Viktor Mets valiti noortejalgpalli aasta edendajaks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Mets jalgpallipoisse juhendamas.
Viktor Mets jalgpallipoisse juhendamas. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel pühapäeval kuulutab Eesti jalgpalli liit koos Coca-Colaga välja Eesti noortejalgpalli aasta edendaja. Tunnustuse osaliseks saab Paide noortetreener Viktor Mets. Auhinna üleandmine on kl 10 Tallinnas, Kalevi staadionil (Staadioni 8).


Viktor Mets saab auhinna pikaajalise töö eest Järvamaa, Paide ja kogu Eesti noorte jalgpalli arendamisel. Metsa juhtimisel tõusis Paide linnameeskond oma kohalike mängijate toel Eesti meistrivõistlustel 4. liigast meistriliigasse, kus on suudetud edukalt püsida tänaseni. Tema käe alt on tulnud mitu Eesti koondisesse jõudnud jalgpallurit ja kümneid Eesti meistriliiga tasemel mängijaid. Aastate jooksul erinevate võistkondade juures ametis olnud Metsa südameasjaks on Järvamaa jalgpall – tänagi töötab ta Paide linnameeskonna järelkasvuga. (JT)

TEAVE
Kord aastas välja antava Eesti noortejalgpalli edendaja auhinna traditsioonile pandi alus 2010.a., mil esimene taoline tunnustus pikaajalise panuse eest Eesti noortejalgpalli anti üle legendaarsele noortetreenerile Olev Reimile. Auhinna eesmärk on tunnustada neid, kes aasta-aastalt on noori jalgpalli juurde toonud ning kelle käe all on avastatud nii mõnigi uus Eesti jalgpallitalent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles