Järvamaa asutused ei panusta suvepäevadesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Ühinenud Ajalehed pidas oma liikmeslehtede töötajatega suvepäevi juuli algul Taevaskojas. Seiklusfirma 360 Kraadi pakkus alustuseks välja maastikumängu «Nagu nupud laual», kus elektroonilise mängujuhi abil tuli maastikul punktist punktini liikuda ja lehtedega seotud teadmisi näidata. Pildil viskavad oma võistkonnale alguspunkti juhatuse liige Margus Mets ja Järva Teataja klienditeenindaja Maarika Heinaste.
AS Ühinenud Ajalehed pidas oma liikmeslehtede töötajatega suvepäevi juuli algul Taevaskojas. Seiklusfirma 360 Kraadi pakkus alustuseks välja maastikumängu «Nagu nupud laual», kus elektroonilise mängujuhi abil tuli maastikul punktist punktini liikuda ja lehtedega seotud teadmisi näidata. Pildil viskavad oma võistkonnale alguspunkti juhatuse liige Margus Mets ja Järva Teataja klienditeenindaja Maarika Heinaste. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järvamaa asutused ei pea suvepäevi, sest need nõuavad liiga suuri ressursse ja suvi on kõige kiirem tööaeg.

Järvamaa haigla juhatuse esimees Andres Müürsepp ütles, et viimati pidasid nad suvepäevi nõukogude ajal. Põhjuseks ütles ta, et paljudel töötajatel on  suvel puhkused. «Me panustame kord aastas toimuvale jõulupeole. Meil on lausa kaks jõulupidu, üks töötajatele ja teine nende lastele,» lausus ta.

«Ei tea küll, et ükski Järvamaa omavalitsus eraldi suvepäevi peaks,» lausus Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees ja Kareda vallavanem Triin Pobbol. Järvamaa omavalitsused osalevad aga omavalitsuste laagris, kus on toredad sportmängud ja muu aktiivne tegevus. «Loomulikult tehakse suvel ka üheskoos grilliõhtuid, aga need ei kvalifitseeru ju suvepäevade alla,» lisas ta.

Järva Tarbijate Ühistu ei pea ka eraldi suvepäevi, vaid lustib kõikide tarbijate ühistute  suvepäevadel. «Topelt ei tasu üritusi teha,» arvas Järva Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles