Politseile pommiähvarduse teinud naine pandi trellide taha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Parasmägi
Liisi Parasmägi Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Eile õhtul kell 21.13 teatas politseisse helistanud naisehääl, et Paide politseijaoskonnas on pomm. Hetk hiljem helistas naine tagasi ja palus pommiähvarduse pärast vabandust. Kolmandat korda nõudis naine, et politsei vabastaks tema sõbranna. Hetk hiljem tuli neljas kõne, kus naine palus veel kord vabandust.

Pommiähvardus ei seganud üksnes politseinike tööd, vaid ligemale pooleks tunniks suleti ka politseimaja ees olev Tallinna tänav liikluseks.
Enne südaööd pidas politsei kinni 31aastase Liisi Parasmäe, kes tunnistas üles, et tegi oma mobiiltelefonilt politseile pommiähvarduse.


Täna pärastlõunal istus Parasmägi juba kohtupingis, kus kokkuleppe menetluses sai karistuseks kümme kuud vangistust, millest üks kuu tuleb tal kohe ära kanda. Ülejäänud üheksa kuud vangistust mõistis kohus talle tingimisi kaheaastase katseajaga.

Kaks aastat tagasi tegi Parasmägi purjuspäi autoga avarii ja nõudis politseijaoskonda ajakirjanikke, et neile oma teguviisi põhjendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles