Oisu perekodu sai uue katuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust tulnud mehed Teiki Klemmer (vasakul) ja Kert Klemmer panid ühe päevaga Oisu perekodule uue katuse, mida mõni firma oleks mitu päeva teinud.
Pärnust tulnud mehed Teiki Klemmer (vasakul) ja Kert Klemmer panid ühe päevaga Oisu perekodule uue katuse, mida mõni firma oleks mitu päeva teinud. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Reedel võis näha Lõuna-Järvamaa lasteabiühingu Oisu perekodu katusel tegutsemas kahte meest – Kert ja Teiki Klemmer paigaldasid sinna katust täiesti tasuta ja oma vabast ajast.

Oisu perekodul oli alles hiljaaegu kaks suurt muret. «Esiteks oli fassaad nii lagunenud, et aknad hakkasid eest ära kukkuma. Sõna otseses mõttes kartsime, et tuul lennutab aknad minema. Teiseks tegi lumerohke talv katusele palju halba,» selgitas Oisu perekodu juhataja Helle Jago.

Reedel sai maja endale ka uue katuse – vana oli tõesti täbaras seisus. Pärnumaa mehed Kert ja Teiki Klemmer, kes muidu Soomes töötavad, veetsid oma kolmest vabast päevast ühe Oisu perekodu katusel. Kümme tundi tööd ja – korras.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles