Paide loodab teha arenguhüppe

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Üheksa aasta pärast peaks Paides olema kontserdimaja, jäähall, eakate pansionaat, lasketiir ning korrastatud ühisgümnaasium ja Sookure lasteaed.

Paide linna arengukava aastateks 2011–2020 võib pidada maakonnakeskuse kõige tähtsamaks dokumendiks, sest selles on kirjas eesmärgid, mis üheksa aastaga tuleb täita.
81-leheküljelise linna arengukavaga saavad kõik huvilised tutvuda Paide kodulehel või linnakantseleis.


Kõige kallim projekt järgneval üheksal aastal peaks Paides olema kultuurikeskuse ehitamine kontserdimajaks, kuhu mahub ka muusikakool. Uus maja peaks valmima ajavahemikus 2016–2020 ja praeguste arvutuste järgi läheb see maksma 6,5 miljonit eurot.


Paide jäähallist on räägitud juba kümmekond aastat, arenguleppes seisab, et vahemikus 2012–2020 peaks see valmima ja läheb maksma 640 000 eurot, millest linna panus on 100 000 eurot.

TEAVE

Paide linnavalitsus on avalikustanud “Paide linna arengukava aastateks 2011–2020, visioon aastani 2035” eelnõu, millega saab tutvuda linna kodulehel www.paide.ee või linnakantseleis (Keskväljak 14).
Ettepanekud ja küsimused (kuni 9. augustini kell 14) tuleb saata Paide linna arendusnõuniku e-maili aadressil
piret.virkoja@paide.ee või postiaadressil Paide linnavalitsus, Pärnu 3, 72711.
Avalik arutelu on Paide linnavalitsuse (Pärnu 3) teise korruse saalis täna kell 16.
ALLIKAS: Paide linnavalitsus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles