Järvakad lõpetasid ralli keskmikest eespool

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi rallil teevad kaasa mitmed mitu järvakad või Järvamaaga seotud ekipaaži. Nii võtavad koduvõistlusest osa Meelis Vaarma/Urmet Aare ja Märt Heinlik/Siim Oja Lada Samaral ning Jaak Palmisto/Germo Grünthal Volkswagen Golfil. David Sultanjants/Modris Zeimuts Honda Civic Type-Rga sõidavad kaasa väljaspool E-rühma karikavõistluste arvestust.


Esimesel katsel olid Sultanjants/Zeimuts üldarvestuses kolmandad, Palmisto/Grünthal viiendad, Vaarma/Aare 11. ja Heinlik/Oja 14. kohal. Praeguseks lõppenud teisel katsel kimbutas sõitjaid kruusateelt üleskerkinud tolm ning selle läbisid Sultanjants/Zeimuts taaskord kolmanda ajaga, Palmisto/Grünthal olid kümnendad, Vaarma/Aare said 13. ja Heinlik/Oja 16. aja.

Kolmandaks katseks oleval Raukla kiiruskatsel said Sultanjants/Zeimuts kirja kolmanda, Palmisto/Grünthal üheksanda, Vaarma/Aare 13. ja Heinlik/Oja 17. aja. Kiireim oli taaskord Soome ekipaaž Nokkanen/Tankka. Teisel korral Villeveres olid Sultanjants/Zeimuts teised, Palmisto/Grünthal kuuendad, Vaarma/Aare 11. ja Heinlik/Oja 17dad. 

Ralli lõpeatanud Paide linnakatsel olid kiireimad Sultanjants/Zeimuts, Vaarma/Aare näitasid kuuendat, Heinlik/Oja 13. ja Palmisto/Grünthal 14. aega.
Ralli kokkuvõttes on meie meeste aga kohad vastavalt 4. (Palmisto/Grünthal, klassis E10 esimesed), 6. (Sultanjants/Zeimuts- tegid kaasa väljaspool karikavõistluste arvestust), 12. (Vaarma/Aare, klassis E9 teine) ja 15. (Heinlik/Oja, klassis E9 kolmas). (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles