Haigla ehitamiseks jääb puudu 600 000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla peaarstil Andres Müürsepal tuli pärast pakkumiste avamist tõdeda, et käärid haigla plaanitud ehitusmaksumuse ja firmade pakkumiste vahel on väga suured.
Järvamaa haigla peaarstil Andres Müürsepal tuli pärast pakkumiste avamist tõdeda, et käärid haigla plaanitud ehitusmaksumuse ja firmade pakkumiste vahel on väga suured. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa haigla projekt õendusabihoone ehitamiseks sai eile valusa hoobi – ehitusfirmade pakkumised ületavad ehitustöödele plaanitud summat kuni 50 protsendiga.

Eile kell 10.05 hakkasid Järvamaa haigla esindajad avama õendusabihoone ehitustööde riigihankele laekunud pakkumisi.
Tund aega hiljem väljus haigla peaarst Andres Müürsepp pead vangutades haigla saalist. «Ei saa tulemustega rahul olla,» tunnistas ta. «Sobilikku pakkumist esimese hooga ei tulnud.»

Müürsepa kinnitusel esitas oma pakkumise õigeks ajaks seitse ehitusettevõtet, neid oli nii Tallinnast, Tartust, Pärnust kui ka Paidest. Mis aga ei sobi, on nende pakutud ehitushinnad.
«Kahjuks meie plaanitud hinna piiridesse ükski pakkumine ei mahtunud,» ütles Müürsepp.


Projekti kogumaksumus on 1,54 mln eurot (24,1 mln kr), ehitamisele kuluva summa piiriks oli Järvamaa haigla seadnud 1,4 mln eurot. Kõigi riigihankes osalenud ehitusettevõtete pakkumised ületasid aga kahe miljoni euro piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles