Süütaja põhjendab tegu purjus peaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antti Kõivopuu
Antti Kõivopuu Foto: Facebook

Juuli algul Koigis koolile kuuluva aiamaja-tööriistakuuri põlema pannud 22aastane noormees on kohalik elanik Antti Kõivopuu, kes paistab silma sellega, et tema nägu kaunistavad needid ja ta kannab nii-öelda kukeharjasoengut.

Kõivopuu tunnistas, et pani kuu aega tagasi aiamaja põlema, kuid kinnitas, et Paide põlengutega pole tal mingit seost. Kõivopuu selgitas, et ta pole püromaan, kes tunneb tule suhtes tõmmet, vaid aiamaja põlema pannes oli väga purjus ega andnud endale teost aru.


Kõivopuu selgitas, et jõi 9. juuli öösel koos sõpradega ära kolm kasti õlut ja lisaks veel viina. Aiamaja põlema panekust mäletab ta, et kõndis koos sõbraga läbi pargi, kui märkas, et majakese akna alt on väljas mingi kiletükk. Selle peale võttis ta taskust tulemasina ja pani kiletüki põlema. «Ma ei tahtnud maja põlema panna, ma ei teagi, miks ma nii tegin, olin lihtsalt väga purjus,» lausus ta.


Seejärel jalutas Kõivopuu koju, aga kooli aiamaja põlengust kuulis alles järgmisel hommikul, kui sõber helistas ja teada andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles