Türilane tegi üle-eestilise telkimisportaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi noormees Marten Jürgen Vürst (17) koostas telkimishuviliste tarvis esimese nii suure telkimisportaali Eestis – www.telkimine.eu, kus on üleval telkimiskohad üle Eesti, nii tasuta kui tasulised.

Portaalist telkimine.eu on võimalik hõlpsalt leida puhkuseks sobilikke telkimiskohti, sest miks mitte nautida Eesti kaunist loodust telgiga matkates.


Selleks on Marten Jürgen Vürst kaardistanud kogu Eestis asuvad telkimisplatsid. Ta ütles, et tegemist on algvariandiga, kuhu on oodata täiendusi.
Lehekülg on olnud aktiivne umbes kuu aega. «Kõigepealt panin kaardile need kohad, kus ise olen käinud, kuid nüüd lisandub neid juurde, sest kõigil lehekülastajatel on võimalus andmebaasi telkimiskohti lisada,» lausus Marten Jürgen.


Marten Jürgeni hinnangul külastatakse lehte küll ja lisatakse tasapisi ka telkimiskohti, aga alati võiks rohkem olla.
Mõte niisugust portaali luua sündis Marten Jürgenil eelmisel aastal, kui ta sõbraga jalgrattamatka tarvis ööbimiskohti otsis ja selgus, et polegi kohta, kust teavet leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles