Järvamaa omavalitsused tahavad elektriautosid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis tutvustati sotsiaalministeeriumi juures elektriautosid, mille saavad enda käsutusse sotsiaaltöötajad üle Eesti. Järvamaa vajab kokku 18 masinat.
Augustis tutvustati sotsiaalministeeriumi juures elektriautosid, mille saavad enda käsutusse sotsiaaltöötajad üle Eesti. Järvamaa vajab kokku 18 masinat. Foto: Laura Oks/ Postimees

Sotsiaaltöötajatele mõeldud elektriautode taotlemiseks tegid avalduse kõik Järvamaa omavalitsused ning on vägagi võimalik, et järgmise aasta suvel vurab maakonnas ringi 18 niisugust masinat.

Eelmisel nädalal lõppes sotsiaaltöötajatele mõeldud elektriautode saamiseks taot­luste esitamine. Järvamaalt panid sotsiaalministeeriumi poole sooviavalduse teele kõik omavalitsused, enim ehk nelja autot tahab endale maakonna suurim omavalitsus Türi vald. Kokku vajab Järvamaa 18 autot.

Sotsiaalministeeriumi finants- ja varahalduse osakonna koosseisuväline projektijuht Merle Ploompuu märkis taotluste hulka vaadates, et Järvamaa on olnud aktiivne elektriautode küsija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles