Vaata, kes kandideerivad Järvamaa hariduspreemiatele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa hariduspreemiatele esitati 34 taotlusega 32 haridustöötajat. Sel aastal oli populaarseim klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiakategooria.

Järvamaa Omavalitsuste Liit sekretär Helje Mets teatas, et taotlusi Järvamaa hariduspreemiatele sai 2011. aastal esitada kolme kategooriasse. Enim taotlusi esitati klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale, kuhu kandideerib 15 inimest. Preemiale esitati: Marina Aben, Helle Uibu, Annely Põder, Helgi Vaher, Taimi Punapart, Ülle Valge, Elle Pihelgas, Annely Savolainen, Mare Kabel, Aija Ambrozevits, Taimi Jürgenstein, Margit Reinpõld, Kersti Varik, Kaja Öebius ja Reelika Lepik.


Noore õpetaja preemiale kandideerivad: Evelin Puntso, Triin Kaljur, Jüri Kaugerand ja Pille Lepik.
Aasta õpetaja preemiale esitati: Kai Vähter, Maarika Männil, Andres Siilak, Hedi Jürgen, Külli Liblik, Eda Liblik, Õnne Roosileht, Aive Kupp, Siiri Tamm, Ülle Rohtma, Virve Kaljula, Siret Pärtel ja Leo Matikainen.


Taotlused vaatab läbi Järvamaa Omavalitsuste Liidu haridus- ja noorsookomisjon, kes teeb ettepaneku liidu juhatusele preemialaureaatide osas.
Preemiate pidulik kätteandmine toimub 30. septembril Väätsa mõisas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles