Paides puhuvad sügisel uued tantsutuuled

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Latiino soolotantsutrenni juhendaja Diana Oja julgustas kõiki trenni tulema. Ta lausus, et tema kava on välja töötatud harrastajatele ning kui ta alustab tundidega, siis ta lähtub eelkõige nõrgimast lülist, et kõik saaksid järje peale.
Latiino soolotantsutrenni juhendaja Diana Oja julgustas kõiki trenni tulema. Ta lausus, et tema kava on välja töötatud harrastajatele ning kui ta alustab tundidega, siis ta lähtub eelkõige nõrgimast lülist, et kõik saaksid järje peale. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sügisest on Paides tantsutundide valik veelgi mitmekesisem, saab vihtuda nii iiri tantsu kui ka kuumade kariibirütmide saatel soolo- ja paaristantsu harjutada.

Eelmisel laupäeval näitas Paide kultuurikeskuse ees trupp Solas seda, mis võib juhtuda, kui korra nädalas käia nende treeningtunnis.
Mängleva kergusega hüplesid iiri tantsu vihtuvad neiud ja naised, keha pulksirge, jalad nii kiired, et silme ees läheb kirjuks, seelikud lehvimas, juuksed lendlemas (mõne kiharad ulatusid lausa põlvini).
Trupi Solas liikmed hakkavadki korra nädalas laupäeviti käima Paides iiri tantsu õpetamas, millega sai esimest korda tutvuda eelmisel laupäeval tasuta.

Kolmapäeviti on kultuurikeskuses latiino soolotantsutrenn naistele ja neljapäeviti paaridele. Naistetrenni kavas on salsa, bachata, merengue, reggaeton, tšatša ja zouk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles