Järvalane valiti laevaehitusettevõtte juhatusse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi Nordeconi juhi kohalt lahkuv Jaano Vink nimetab riigieelarve defitsiiti laskmist lühinägelikuks sammuks.
Peagi Nordeconi juhi kohalt lahkuv Jaano Vink nimetab riigieelarve defitsiiti laskmist lühinägelikuks sammuks. Foto: Liis Treimann

Saaremaa laevaehitusettevõtte Baltic Workboats juhatuse liikmeks valiti varem Nordeoni juhatuse esimehena töötanud Jaano Vink.

BWB juhatuse esimehe Margus Vanaselja sõnul on ettevõte viimastel aastatel jõudsasti kasvanud ning arenemas uutele turgudele, mistõttu on ka juhatusse jõudu juurde vaja. "Olukorras, kus me oleme kanda kinnitamas USA turul ja näeme võimalusi ka Lähis-Idas ning Kagu-Aasias, jääb Jaano peamiseks ülesandeks ettevõtte igapäevase tegevuse korraldamine ja tootmisvõimekuse suurendamine Eestis," ütles Vanaselja pressiteate vahendusel.

Jaano Vinki sõnul on BWB dünaamiliselt arenev ettevõte, mille tegevuse fookus on suunatud ekspordile ja seda äärmiselt konkurentsitihedal turul. "Olen veendunud, et suudan juba niigi tublit meeskonda täiendada oma teadmiste ja kogemustega ning panustada tõhusalt ettevõtte eesmärkide täitmisel," selgitas Vink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles