Sügistriatlon viib sportlased Türilt Paidesse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kahel viimasel kevadel on triatlonihuvilised sportinud Paidest-Türile, siis juba homme tuleb neil ette võtta vastupidine teekond Türilt-Paidesse.
Kui kahel viimasel kevadel on triatlonihuvilised sportinud Paidest-Türile, siis juba homme tuleb neil ette võtta vastupidine teekond Türilt-Paidesse. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Homme aset leidval teisel Türi-Paide sügistriatlonil ootab võistlejaid ees 300 meetrit ujumist, 12,8 kilomeetrit rattasõitu, kusjuures kiivrit kanda on kohustuslik, ja kaks kilomeetrit jooksu.


Ujumine algab kell 11 Türi ujulas, rattasõit Türilt Paidesse sõltuvalt võistlejate hulgast kella 13 ja 13.30 vahel. Kolmanda alana tuleb jooksudistants läbi joosta Paide linnastaadioni ümbruses.

Maanteeliiklus jääb sügis­triatloni ajaks avatuks, ratturid suunatakse kergliiklusteele. Võistluse ühe korraldaja, Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadama hinnangul loob selline käik siiski vaid näilise turvalisuse, sest väiksemad sõiduteed ristuvad rattateega ja turvajatel tööd jätkub. Sadam pani autojuhtidele südamele olla pühapäeval eriti tähelepanelik.
Triatloniks saab end kirja panna kas Eesti triatloniliidu koduleheküljel www.triatlon.ee või aadressil ujula@paidetervis.ee. Lisaks on võimalus end registreerida stardipäeval Türi ujulas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles