Tants puuriida ümber

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuriit. Foto on illustreeriv.
Puuriit. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Praegu on küttepuude tellimise hooaeg ning sellega seoses helistas kolmapäeval toimetusse murelik lugeja, kes soovitas inimestel puid tellides ettevaatlik olla.

Proua tellis endale Pikter Grupp OÜlt viis ruumi küttepuid, mis pidid tema juurde saabuma mai lõpus. Laotud riitasid vaadates tundus aga, et puid on tublisti vähem.

Naabrimehe abiga mõõdeti riidad ära ja saadi puude hulgaks kõigest kolm ja pool ruumi. Lugeja võttis seepeale puid müünud ettevõttega ühendust ning palus selgitust, mille peale Pikter Grupp OÜ lubas puudujäägi lähipäevadel kohale viia. Mingisugust küttepuude üleandmist aga siiski ei toimunud, sest proual esines probleeme leviga ning müüja ei saanud enda saabumisest teavitada ja lahkus koos koormaga.

Pettunud proua helistas firmasse tagasi niipea, kui võimalus tekkis. Ettevõtte lubas puud peagi tellija koju toimetada.

Intsidendist on möödunud pea kuu, ometi pole proua oma küttematerjali siiani näinud ning otsustas ühendust võtta Järva Teataja toimetusega.

Toimetus küsis Pikter Grupp OÜ kommentaari. Ettevõtte esindaja sõnul sai selline intsident toimuda, kuna tol päeval oli autos mitme tellimuse jagu puid ning keegi sai kogemata poolteist ruumi puid rohkem. «Meie eesmärk on oma kliente hoida ning puudujäänud küttepuud loodame tellijani toimetada hiljemalt järgmise nädala teisipäevaks,» kõneles Pikter Grupi esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles