Kogukonnakeskus avab hooaja peoga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide kogukonnakeskus

Laupäeval, 1. oktoobril, algusega kell 12, päev pärast Paide linna 720 sünnipäeva korraldatakse Paide kogukonnakeskuses uue hooaja avapidu.


Kuulda saab uue kuulata muusikaalbumi «Külmkõla – 8 heliloomingulist pühendust helilooja Arvo Pärdile» eeltutvustust. Kõhna Grete galeriis saab näha saab Janno Bergmanni näitust «Klaaspärliäng». Käsitöö Katsikud korraldavad seebi valmistamise õpitoa, tutvuda saab ka kangastelgede kasutamisega.
Wabalinna projekt jätkub töötoaga «Kogukonnaaed Paidesse?» Rääkima tuleb Tallinna Katlaaiast Triin Pokk.  Näha saab P.A.I. «rahareformi» ideid.

Päeva lõpuks on jälle toimumas tantsutuba, kus vanu häid tantse õpetab Keiu Juurmaa ning lõõtsa mängib Silvi Tumanskaja. Avatud on kogukonnakohvik (loe: tooge oma küpsetised või aiasaadused kaasa ja sööme nad koos ära).
Avatud on welopark ning osaleda saab weloorienteerumises. Korraldajad lubavad, et tuleb mõnus pidu, kus kõik pakutav on tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles