Pitka luurevõistlusele on registreerunud 30 võistkonda

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitka luurevõistluse viimane päev.
Pitka luurevõistluse viimane päev. Foto: Kaitseliit

Juuli lõpus algavale rahvusvahelisele admiral Pitka luurevõistlusele on end kirja pannud kokku 30 võistkonda, neist 13 välisriikidest.

Kahe võistkonnaga on esindatud Soome, Poola ja Taani ning ühe võistkonnaga Leedu, Itaalia, Bosnia ja Hertsegoviina, Rootsi ja Läti. Ameerika Ühendriike esindab Marylandi Rahvuskaardi võistkond ning Ühendkuningriiki Tapal teenivatest sõduritest koosnev võistkond. Lisaks on end üles andnud ka USA, Bosnia ja Hertsegoviina ning Eesti esindajatest koosnev võistkond.

Kui mais registreerus esmakordselt admiral Pitka luureretkele Kreeka esindus, siis võistluste pressiesindaja sõnul Kreeka siiski võistlusel ei osale. Kaitseliidu Pärnumaa malev ja Harju malev on esindatud kahe võistkonnaga. Ühe võistkonnaga on esindatud Kaitseliidu Tallinna maleva Põhja kompanii, Tallinna maleva Kalevi malevkond, Tallinna maleva Toompea malevkond, Rapla malev, Järva malev ja Jõgeva malev. Naiskodukaitset esindab võistlusel Võrumaa ringkonna esindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles