Festivalikülastajad otsivad Paides peavarju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta Arvamusfestival.
2017. aasta Arvamusfestival. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Arvamusfestivali korraldajad kutsuvad kohalikke taas üles festivalikülalistele oma koduuksi avama.

10.-11. augustil leiab Paides aset kuues arvamusfestival. Kuna üritus kestab mõlemal päeval hilisõhtuni, võib festivalil osalejatel tekkida probleeme nii koju sõitmisega kui ka Paides öömaja leidmisega, sest majutusasutusi pole linnas üleliia palju. Eelmisel aastal meelitas arvamusfestival kahe päeva linna ligi 9000 inimest.

Arvamusfestivali vabatahtliku Liisa Hendriksoni sõnul võivad kodumajutust pakkuda kõik soovijad ning arvamusfestivali meeskond ei sea selleks eluruumidele mingeid tingimusi. Majutaja võib ka kostilistelt raha küsida - peaasi on, et tingimused oleks kahe osapoole vahel enne festivali kokku lepitud.

Kui varasematel aastatel on kodumajutuse vahendamine käinud läbi Hendriksoni, siis sel aastal loodi selleks Facebookis eraldi grupp Arvamusfestivali kodumajutus 2018

​«Kõik, kes soovivad majutust pakkuda, saavad oma pakkumised sinna üles riputada ning huvilistel on võimalus siis kohe nendele reageerida ning oma majutuse soove üles kirjutada,» ütles Hendrikson.

Ta lisas, et neil, kel sotsiaalmeedias kasutajakontot pole, on endiselt võimalik temaga ühendust võtta e-posti teel (liisahendrikson@gmail.com), et ikka kõik pakkujad ja soovijad teineteiseni jõuaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles