Rannavõrkpallurid müttasid taas liivas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste finaalmäng kujunes pingeliseks.
Meeste finaalmäng kujunes pingeliseks. Foto: Gertrud Alatare

Eile toimus Paide tehisjärve äärsetel liivaväljakutel jälle vilgas tegevus. Nimelt toimus seitsmes etapp Coolbet suvevolle sarjast.

Ürituse korraldaja Piret Reinfeld teatas, et soe suveilm meelitas kohale 19 meest ja 15 naist, kes kõik soovisid sportlikult aega veeta.

Naistest moodustati punktitabeli järgi viis võistkonda, kes mängisid turniiri süsteemis kõik omavahel ühe geimi 21 punktini. Esikoha võitis ainuke nelik Margit Reinmets, Caroline Koit, Kadri Pulk ja Merilin Kuhi, kellel õnnestus võita kõik neli mängu. Teise koha võitsid ühe kaotusega võitjatele Stella Victoria Siider, Gertrud Alatare ja Elizabeth Kattai. Kolmandale kohale käis tihe rebimine, sest kolm võistkonda kogusid viis punkti. Parema selgitamiseks tuli arvestada punktide suhet. Seekord oli õnne Mari Toolil, Elizabeth Lindjärvel ja Marili Orrol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles