Teatri-happening paneb laste silmad särama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusooper Estonia noorte teatri-happening`il pääseb lõppkontserdil kindlasti lavale spordiklubi Hotsport valikrühm, sest nende graatsiline ja esteetiline tantsukava sobib hästi Estonia olemusega.
Rahvusooper Estonia noorte teatri-happening`il pääseb lõppkontserdil kindlasti lavale spordiklubi Hotsport valikrühm, sest nende graatsiline ja esteetiline tantsukava sobib hästi Estonia olemusega. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Rahvusooperi Estonia festivalil «Ooper ja ballett südames» valmib Paides ka tunniajane kontsertetendus, kus nii lauljateks, tantsijateks kui ka grimmi-, dekoratsiooni- ja kostüümikunstnikeks on lapsed.

Paide 720. sünnipäeva pidustustes lööb suurelt kaasa ka Rahvusooper Estonia, kes pakub 6.–12. novembrini festivaliprogrammi «Ooper ja ballett südames».
Sellesse mahub ka noorteprojekt, mille käigus valmistab ligi 200 kohalikku 10–16aastast noort koos estoonlastega ette tunniajase tantsudest ja lauludest koosneva kontsert­etenduse, lisaks laval esinemisele saavad noored teha ka grimmi, dekoratsioone ja kostüüme.

Üleeile vaatas Estonia žürii üle tantsud, mille Paide lasterühmade treenerid olid etendusele sobivaks välja valinud.
Kindlasti pääseb teatri-happening’il lavale Hotspordi valikrühm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles