Eesti koolitussõbralikema omavalitsuse tiitli võitis Albu

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Laura Oks/ Postimees

Reedel Raplas olnud XIV täiskasvanud õppija nädala avaüritusel pälvis Albu vald kõige koolitussõbralikuma omavalitsuse tiitli.

Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andras projektijuht Sirje Plaks sõnas, et tosina kandidaadi seast valiti võitjaks Albu, sest vallavalitsus ja -volikogu on seisnud selle eest, et elukestva õppimise võimalused  vallas laieneksid ning teinud kõik endast oleneva, et inimesed oleksid neist teadlikud ja saaksid aru, miks see on oluline. «Albu valla puhul väärib äramärkimist teatrisuvi, mille rahastamiseks on vald leidnud toetust erinevatest programmidest,» lisas ta. Üleüldse torkab Plaksi meelest Albu valla puhul silma, et väga palju kirjutatakse kavandeid ja otsitakse raha,  et head mõtted ellu viia.

Lisaks kuulutati Raplas välja aasta õppija, koolitaja ja koolitusõbralikem organisatsioon. Järvamaalt kandideerisid preemiatele Heidi Antons (õppija), Riina Annus (koolitaja) ja Paide kogukonnakeskus, kes pälvisid tänavu maakonna preemiad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles