Ümber Väinjärve jooksul sündis uus naiste rajarekord

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Väinjärve veepeo raames korraldatud 52. ümber Väinjärve jooksul püstitas Koeru kandist pärit jooksunaine Dana Suun uue naiste rajarekordi ajaga 17,12.

Seni püsis naiste arvestuse rajarekord 18,10 2007. aastast Kelly Nevolihhini nimel. Daana Suun sõnas, et läkski jooksma sooviga võita ning võimalusel püstitada ka uus rekord. "Eesmärk oli kõrge, sest Väinjärve veepeo ühe korraldajana olin öösel vaid tunnikese magada saanud ning ega mul olnud mahti ka korralikult eelnevalt süüa-juua," selgitas ta. Ometi suutis ta rekordi joosta ning ületada lõpujoone naistest kindlalt esimesena. "Võib-olla peaksingi edaspidi kuivalt startima," naljatas ta.

Suun ütles, et mullu jooksis ta ümber Väinjärve esimest korda ja siis tuli tal leppida teise kohaga. "Siis oli rada porisem ning jäin nii mõneski kohas toppama. Seekord oli rada kuiv ja mingeid takistusi ette ei tulnud," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles