Metsajõel peeti nädalamängu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval peeti järjekordne Metsajõe discgolfi nädalamäng.

 

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et olenemata sellest, et suurem enamus meist nautis tol päeval sooja ja päikeselist ilma rannas, oli Metsajõele kogunenud 26 võistlejat. Lisaks suurtele soojakraadidele oli võistluspaigas avaratel aladel kohati ka päris tugev tuul, mis pani omakorda ketaste lennujooned looduse tahtele alluma.

Võistluste peakorraladaja, Andrek Pōllumâe andis teada, et sel korral tuli võistlustele uusi inimesi, kes polnud varem rajal käinud.

Naiste klassis võidutses sel korral Liisa Gritšenko, kes läbis 18korvilise raja tulemusega +24. Teise koha saavutas Silja Ojakõiv tulemusega +33 ja kolmandaks võitles end Marje Alber tulemusega +41.

Võistluste peakorraladaja, Andrek Pōllumâe andis teada, et sel korral tuli võistlustele uusi inimesi, kes polnud varem rajal käinud.

Eliit klassis suutis ainsana miinust mängida Kristjan Allemann, kes lõpetas tulemusega -4, mis tagas talle ka esimese koha. Teise koha sai Raido Kangur tulemusega +5 ja kolmanda koha võitles välja Sander Veskla tulemusega +9.

Harrastajate klassis saavutas parima koha Jaanus Jõeveer ja teise koha Reno Kangur. Mõlema mehe tulemuseks jäi +13. Priit Mäemees saavutas aga kolmanda koha tulemusega +15.

Andek Põllumäe andis teada, et järgmine nädalamäng toimub juba sel pühapäeval kell 15. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles