Tagandatud vallajuht pääseb volikokku

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta 2. novembril, kui Koeru vallavolikogu Aldo Tammele umbusaldust avaldas, tulid kohalikud elanikud teda vallamaja ette toetama.
Möödunud aasta 2. novembril, kui Koeru vallavolikogu Aldo Tammele umbusaldust avaldas, tulid kohalikud elanikud teda vallamaja ette toetama. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Koeru vallavolikogus võib koalitsiooni ridadesse tulla Aldo Tamm, keda sama koalitsioon sundis aasta tagasi vallavanema kohalt lahkuma.

Augusti algul Viljandi Pauluse koguduse vaimuliku ametisse asunud Koeru vallavolikogu liige Allan Praats lubas lähiajal kirjutada avalduse, et lõpetada oma kuuluvus volikokku, sest selle töö tarvis pole tal aega.
Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjast peaks Praatsi asemel volikokku pääsema Aldo Tamm.

Aldo Tamm ütles, et Praatsi lahkumine volikogust tuleb talle üllatusena ja ta kuuleb seda esimesena ajakirjaniku käest. «Mina olen aru saanud, et Praats ikkagi jätkab volikogus,» sõnas ta.
Tamm lubas kõigepealt ära oodata uudise ametliku kinnituse ja alles seejärel kaalub, kas läheb volikokku või loobub sellest.

Kuigi Koeru vallavolikogu avaldas talle aasta tagasi umbusaldust ning tema vastu pöördusid ka Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirja saadikud, kinnitas Tamm, et kui ta volinikuks ka läheb, siis kätte maksma ta kellelegi ei hakka. «Püüan vanast asjast üle olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles