Heategevusliku koogikohviku tulu jõudis sihtkohta

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Graubner ja Kristi Rohtla Eesti vähihaigete laste vanemate liidu esindajale Märt Avandile toetussummat üle andmas.
Kerli Graubner ja Kristi Rohtla Eesti vähihaigete laste vanemate liidu esindajale Märt Avandile toetussummat üle andmas. Foto: Erakogu

Juulis Paide Keskväljakul heategevuslikku pop-up koogikohvikut Napavlova korraldanud ettevõtlikud naised andsid nädalavahetusel kookide müügist saadud tulu üle Vähihaigete laste vanemate liidule, mille patroon on Märt Avandi.

Ettevõtmise üks eestvedajaid Kerli Graubner ütles, et kohvikuga teenisid nad 1205 eurot. Kõik teenitu otsustasid nad annetada Eesti vähihaigete laste vanemate liidule ning ei arvestanud sellest summast isegi materjalikulu maha.

Laupäeval andsidki Kerli Graubner ja Kristi Rohtla raha Märt Avandile üle. Valituks osutus just see organisatsioon, sest ühe kohviku mõtte algataja enda laps põeb vähki ning ta teab, kui väga need vanemad rasketele hetkedel toetust vajavad. «See on igal juhul üks oluline koht, kuhu annetada, sest seal on palju toetavaid vanemaid, kes panustavad laste ravile,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles