Tervendatud ettevõte võidab taas tellijate usaldust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Allikul tegutseva Veoki Pealisehituse osaühingu juhatuse liige Peep Nork on kindel, et ettevõte suudab tasuda kõik kriisiaastatel tekkinud võlad ja hakata taas kasumit tootma.
Roosna-Allikul tegutseva Veoki Pealisehituse osaühingu juhatuse liige Peep Nork on kindel, et ettevõte suudab tasuda kõik kriisiaastatel tekkinud võlad ja hakata taas kasumit tootma. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Maksejõuetuse ja pankroti selja taha jätnud, võlausaldajatega kompromissi leidnud ja edukalt tervendatud Veoki Pealisehituse osaühing võidab taas tarnijate ja tellijate usaldust ning on käibe kasvuga ületanud aastatagused prognoosid.

Pärast kaht kriisiaastat oli Roosna-Allikul haagiste ümberehitusele ja veoautode küljekastide tootmisele keskendunud Veoki Pealisehituse osaühing (VPE) olukorras, kus igapäevane majandamine oli muutunud võimatuks ja võlanõudeid oli kokku ligi 4,7 mln krooni.


«Käive kukkus, võlad kasvasid, materjali eest maksta ei suutnud,» kirjeldas ettevõtte juhatuse liige Peep Nork eelmise aasta teise poole olukorda. «Ütleme nii, et olime koomas.»
Ettevõtte pankroti kuulutas kohus välja möödunud aasta 22. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles