Luurevõistluse rada osutus võistlejatele raskeks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu toimus admiral Pitka luurevõistlus Pärnumaal.
Mullu toimus admiral Pitka luurevõistlus Pärnumaal. Foto: Gertrud Alatare

Eile õhtul alanud admiral Pitka luurevõistlust jätkab 24 võistkonda, üks võistkond ei läinud starti ning viis võistkonda on katkestanud.

Rahvusvahelisele admiral Pitka luurevõistlusele pani end kirja pannud kokku 30 võistkonda, neist 13 välisriikidest. Võistluse ülem major Madis Morel ütles BNS-ile, et Kaitseliidu Pärnumaa maleva võistkond ei läinud starti ning võistluse on kolmapäeva hommikuse seisuga katkestanud Leedu, Rootsi, Kaitseliidu Tallinna maleva Põhja kompanii ning pioneeripataljoni võistkonnad. "Rada on väga raske," nentis major Morel. Tema sõnul on katkestamise põhjused küll erinevad, kuid suuremat rolli mängib kuumus. "Vähemalt veepuudust võistkondadel pole, vett on varutud piisavalt," sõnas lisas major Morel.

Võistlust jätkab seega 24 võistkonda, teiste seas Järva maleva võistkond koosseisus Alo Aasma, Arti Kõrgesaar, Jürgen Põldma, Janno Viilup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles